SmartCity Gjilan

UltimateFreepps.com is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 2 years ago
  • Version: 1.1
  • Compatibility: 4.0.3 and up
  • Author: Arbnor Halili
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.pbc.smartcity
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

SmartCity Gjilan Description

0

Smart City
Është zgjidhje teknologjike që përbehet prej katër (4) softuerëve (softuerit për ‘iOS’, softuerit për ‘Android’, softuerit ‘responsiv’) që janë të destinuar për qytetare dhe softuerit ‘web’ që është në disponueshmëri të zyrtarëve komunal. Zgjidhja është e bazuar në kërkesat e autoritetit kontraktues, Komuna e Gjilanit.Kjo zgjidhje, aktualisht ofron mundësinë e raportimit të rasteve nga qytetarët në regjionin e Komunës së Gjilanit, parashtrimin e ankesave dhe kërkesave, marrjen e të rejave (lajmeve) që ndodhin, identifikimin e pikave turistike dhe bizneseve, shkollave dhe çerdheve, spitaleve dhe Qendrave të Mjekësisë Familjare, njohjen me zyrtaret publikë, policinë dhe qasjen në kamerat që lejon autoriteti komunal për publikun. Vëmendje: Kjo zgjidhje aktualisht mbulon vetëm komponentën softuerike të SMART CITY dhe në të ardhmen pritet (rekomandohet) të ndërlidhen edhe shërbime tjera, në varësi prej kapacitetit investiv. Poashtu, cilësia dhe vëllimi i shënimeve të prezantuara në SMART CITY është në proces dhe do të avancohen, në varësi të kontributit të organizatave publike që operojnë në komunë.


Rating Distribution


4.9
(16)
5
4
3
2
1

Join the discussionScroll to Top
detect click fraud