Lutjet e Sherimit

UltimateFreepps.com is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 4 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 1.6 and up
  • Author: Xhamia-Fier
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.appmk.book.AOVKCFHOYYPCEEQDLH
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Lutjet e Sherimit Description

26

Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë. KJo ESHTE shkurtesa nga books im "Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje Kurani dhe nga Suneti", and kam shkurtuar në të pjesën and lutjeve QE Jete më të the Lehte përdorimi the tij, you dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat and dobishme, me lejen and Allahut tė ​​Madhërishëm.Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.


Rating Distribution


4.8
(165)
5
4
3
2
1Lutjet e Sherimit Version History


  • Lutjet e Sherimit v.1.0 for Android 1.6+ Aug. 12, 2015
Show moreJoin the discussionScroll to Top
detect click fraud