Kurani Fisnik Shqip me lexim

UltimateFreepps.com is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 5 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 1.5 and up
  • Author: Tetova Developers
  • Content rating: Everyone
  • Package name: appinventor.ai_flakron_sa.Kurani
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Kurani Fisnik Shqip me lexim Description

237

Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,
Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë...

Vërejtje :
Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi..
Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëve ta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra se si aplikacioni të zë me pak vend, Leximi kuranit bëhet nga interneti, pra për të dëgjuar një sure ju duhet të keni lidhje në rrjetë.

Allahu ju shpërbleft.


Rating Distribution


4.7
(378)
5
4
3
2
1Kurani Fisnik Shqip me lexim Version History


  • Kurani Fisnik Shqip me lexim v.1.0 for Android 1.5+ Sep. 11, 2015
Show moreJoin the discussionScroll to Top
detect click fraud